Vervolgcursus toneelspelen

Heb je de basiscursus toneelspelen afgerond of heb je al enige ervaring in toneelspelen en wil je jouw spelkwaliteiten verder ontwikkelen? Start dan met de vervolgcursus toneelspelen op onze locatie Rotterdam Centrum. Na deze cursus kun je doorstromen naar de Verdiepingscursus of een Specialisatiecursus theater.

 

Deze cursus
In deze cursus ga je dieper in op het maken van goede theatrale scenes middels tekst en improvisatie. Je werkt aan samenspel, spanningsopbouw, inlevingsvermogen, tekst- en ruimte gebruik, rolopbouw en het gebruik van tempo, ritme, stem en beweging. Bestaande teksten uit de toneelliteratuur worden gebruikt. Vanuit analyse en eigen interpretatie werk je naar een scene toe. Deze wordt herhaalbaar gemaakt om te komen tot een presentatie.

Daarna: Na deze cursus kun je doorstromen naar de cursus ‘Op de Planken’. Ook kun je een specialisatiecursus Theater volgen zoals Theatersport, Cabaret, of Camera Acteren.

 

Deze cursus is vol, je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst, we nemen dan contact met je op indien er een plek vrijkomt.

Aanmelden
  • 1. persoonlijke gegevens

  • 2. hoe wil je je inschrijven?

  • 3. Heb je opmerkingen of vragen?

    Heb je vragen over een rcth module stuur dan een mail aan dominique@rcth.nl. Voor de SKVR cursussen kun je Bob van der Lugt mailen op bob@rcth.nl. Het rcth is in verband met de kerstvakantie gesloten van donderdag 22 december t/m dinsdag 3 januari 2017. Bevestigingen en facturen n.a.v. je inschrijving worden verstuurd vanaf woensdag 4 januari 2017.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.