verkorte basiscursus toneelspelen

Wil je beginnen met toneelspelen? Dan kun je ook medio maart nog starten met deze verkorte basiscursus toneelspelen. In deze cursus leer je de basisprincipes van het acteren en ervaar je het spelplezier dat daarmee gepaard gaat! Na deze cursus kun je doorstromen naar de vervolgcursus toneelspelen of een specialisatiecursus theater.

 

De cursus
In de cursus komen de basisprincipes van het acteren aan bod. Je werkt aan het herkennen en inzetten van jouw eigen spelimpulsen en die van een ander, aan samenspel en improvisatie, het uiten van emoties door het inzetten van stem en lijf, het ontwikkelen van een interessant conflict, de opbouw van een goede scene en spelplezier! Dit allemaal middels individuele en groepsopdrachten.

 

Daarna
Na deze cursus kun je doorstromen naar de ‘Vervolgcursus toneelspelen’ of een specialisatiecursus Theater volgen zoals Theatersport, Cabaret, de vloer op: Improviseren of Camera Acteren.

 

722_thu_profiel

over de docent

Na mijn acteursopleiding aan Studio Herman Teirlinck (2002) in Antwerpen, ben ik werkzaam als freelance acteur. Ik heb bij verschillende theatergezelschappen gespeeld o.a. OT Theater, Theaterbedrijf Bonheur en Productiehuis Rotterdam. En sinds 2011 vooral in voorstellingen voor de jeugd o.a. Theatergroep Siberia, Theatergroep Kwatta, Stella Den Haag/ NT Jong en Het Filiaal.

 

Ook speelde ik gastrollen in verschillende tv series: Flikken Maastricht, Smeris, Danny Lowinski, Goede Tijden, Slechte Tijden, Rechtershart en Klem.

 

Daarnaast ben ik theaterdocent. Eerst bij Jeugdtheaterschool ToBe in Dordrecht en nu bij rcth+/SKVR.

Aanmelden
  • 1. persoonlijke gegevens

  • 2. hoe wil je je inschrijven?

  • 3. Heb je opmerkingen of vragen?

    Heb je vragen over een rcth module stuur dan een mail aan dominique@rcth.nl. Voor de SKVR cursussen kun je Bob van der Lugt mailen op bob@rcth.nl. Het rcth is in verband met de kerstvakantie gesloten van donderdag 22 december t/m dinsdag 3 januari 2017. Bevestigingen en facturen n.a.v. je inschrijving worden verstuurd vanaf woensdag 4 januari 2017.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.