Stemacteren (basis)

Altijd al willen weten wat er komt kijken bij het inspreken van een radio- of Tv-commercial? Of een audioboek, een documentaire, een bedrijfsfilm, animatie of computergame?

 

Er wordt dagelijks zoveel ingesproken door talloze stem-acteurs en voice-overs, dat er altijd behoefte is aan nieuw geluid. In de cursus Stemacteren kun je onderzoeken of je over voldoende kwaliteiten beschikt om je op het pad naar een leuke (bij-)verdienste in het stemmenvak te begeven.

 

Tijdens 5 avonden ga je heel veel oefenen met allerlei teksten, ontwikkel je je regisseerbaarheid, leer je hoe de stemmenmarkt in elkaar zit, hoor je van alles over stemhygiëne en ervaar je wat de gevraagde beroepshouding is. Maar misschien nog wel het belangrijkste: tijdens de cursus onderzoek en ervaar je of dit werk iets voor jou zou kunnen zijn!

 

Over de docent
Jaap Pleit Zappey is een stemprofessional, initiator van stemmengroep 'Voices of Value', audio-expert, studioeigenaar en filmmaker en een marketingman pur sang.

 

Deze cursus is vol, je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst, we nemen dan contact met je op indien er een plek vrijkomt.

Aanmelden
  • 1. persoonlijke gegevens

  • 2. hoe wil je je inschrijven?

  • 3. Heb je opmerkingen of vragen?

    Heb je vragen over een rcth module stuur dan een mail aan dominique@rcth.nl. Voor de SKVR cursussen kun je Bob van der Lugt mailen op bob@rcth.nl. Het rcth is in verband met de kerstvakantie gesloten van donderdag 22 december t/m dinsdag 3 januari 2017. Bevestigingen en facturen n.a.v. je inschrijving worden verstuurd vanaf woensdag 4 januari 2017.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.