Proefles Theater

Ontdek of toneelspelen iets voor je is tijdens een Proefles Theater.

 

De les
In één avond ervaar je of toneelspelen wat voor je is. Je doet eerst een warming-up en gaat dan aan de slag met verschillende speloefeningen, die je een beeld geven van wat toneelspelen inhoud en met welke werkvormen je aan de slag gaat in de basiscursus toneelspelen. Als deze les je bevalt, kun je je inschrijven voor een van de cursussen die starten in september 2017. Het nieuwe cursus aanbod wordt eind mei bekend gemaakt.

 

Uiteraard krijg je tijdens de proefles antwoord op al je vragen en meer informatie over de theatercursussen die je bij RCTH/SKVR kunt doen.

 

over de docent

Wanda is een bevlogen docent, haar lessen worden gekenmerkt door een veel energie, afwisseling en spelplezier. Zij deed haar opleiding aan de Academie voor drama in Eindhoven en geeft les op diverse plekken in Rotterdam. Waaronder de Theater Havo, Codarts en Hogeschool Rotterdam.

Aanmelden
  • 1. persoonlijke gegevens

  • 2. hoe wil je je inschrijven?

  • 3. Heb je opmerkingen of vragen?

    Heb je vragen over een rcth module stuur dan een mail aan dominique@rcth.nl. Voor de SKVR cursussen kun je Bob van der Lugt mailen op bob@rcth.nl. Het rcth is in verband met de kerstvakantie gesloten van donderdag 22 december t/m dinsdag 3 januari 2017. Bevestigingen en facturen n.a.v. je inschrijving worden verstuurd vanaf woensdag 4 januari 2017.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.