Op de planken

Op de planken
Heb je de vervolgcursus Toneelspelen gevolgd of al enige spelervaring en wil je ervaren hoe het is in om voor publiek te spelen? Start dan met de cursus ‘Op de Planken’ op onze locatie Mathenesserdijk 293, Rotterdam.

 

De cursus
In deze cursus werk je toe naar een compacte voorstelling van een half uur. Alle facetten van het theatermaken komen aan bod: werken vanuit tekst, personageopbouw, het spannend houden van een scene en de overdracht hiervan naar een publiek. Een bestaande toneeltekst, film, boek of thema zal als inspiratiebron gebruikt worden om samen met de docent tot een voorstelling te komen.

 

Presentatie
De voorstelling wordt gespeeld tijdens de 14e les op donderdag 1 juni.

 

Daarna
Na deze cursus kun je auditie doen voor de SKVR Productie of kun je een specialisatiecursus volgen, zoals Theatersport, Cabaret of Camera acteren.

 

over de docent

Christina heeft de Academie voor Theater in Tilburg afgerond en is als theatermaker werkzaam binnen haar eigen gezelschap Soulshine Connection. Daarnaast geeft ze op diverse plekken les en maakt o.a. voorstellingen bij Hofplein. Haar lessen worden gekenmerkt door veel energie en een persoonlijke aanpak.

Aanmelden
  • 1. persoonlijke gegevens

  • 2. hoe wil je je inschrijven?

  • 3. Heb je opmerkingen of vragen?

    Heb je vragen over een rcth module stuur dan een mail aan dominique@rcth.nl. Voor de SKVR cursussen kun je Bob van der Lugt mailen op bob@rcth.nl. Het rcth is in verband met de kerstvakantie gesloten van donderdag 22 december t/m dinsdag 3 januari 2017. Bevestigingen en facturen n.a.v. je inschrijving worden verstuurd vanaf woensdag 4 januari 2017.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.