Inclusieve Module Elementair spel

Inclusieve elementair spel lessen
Vanaf januari 2017 zijn het rcth en Theater Maatwerk samen een nieuwe kunstinstelling in Rotterdam, voor kunstenaars, studenten en deelnemers met en zonder beperking. Wij maken theatervoorstellingen, organiseren educatie & emancipatie activiteiten en bieden een landelijk erkende theateropleiding en losse theatermodules en cursussen. Dat doen wij vanuit een visie waarin mensen met en zonder beperking op gelijkwaardig niveau met elkaar theater maken. Wij gaan in ons werk geen enkele discipline uit de weg en werken veel op basis van maatschappelijke thema’s.

 

Daarom bieden wij vanaf vrijdag 13 januari naast de gebruikelijke modules ook inclusieve modules aan. Deze zijn toegankelijk voor zowel mensen met en zonder een beperking. In deze lessen vormen de mogelijkheden het uitgangspunt. Bij Elementair spel zal er worden gewerkt vanuit elementaire emoties en vanuit de zintuigen.

 

Een rcth module is net als een SKVR cursus los te volgen. De laatste les van de module is tevens een evaluatie. Je maakt lesverslagen en een eindbeoordeling d.m.v. zelfreflectie formulier, tijdens de laatste les zal de vakdocent feedback geven op je ontwikkeling en reflectie. Een positief beoordeelde module geeft recht op een deelcertificaat en past als behaald onderdeel in de deeltijd opleidingen spel, regie / theatercoach van het rcth.

 

n.b. Ben je al student aan de kaderopleiding, dan is deze module inbegrepen in je lesgeld.

 

Over de docent
Paul Röttger is theatermaker, docent en algemeen directeur bij het rotterdamscentrumvoortheater.
Paul Röttger
interview met Paul

Aanmelden
  • 1. persoonlijke gegevens

  • 2. hoe wil je je inschrijven?

  • 3. Heb je opmerkingen of vragen?

    Heb je vragen over een rcth module stuur dan een mail aan dominique@rcth.nl. Voor de SKVR cursussen kun je Bob van der Lugt mailen op bob@rcth.nl. Het rcth is in verband met de kerstvakantie gesloten van donderdag 22 december t/m dinsdag 3 januari 2017. Bevestigingen en facturen n.a.v. je inschrijving worden verstuurd vanaf woensdag 4 januari 2017.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.