Cursus presenteren

Sta je vaak voor een groep? En wil je ervaren hoe je jouw stijl van presenteren nog efficiënter kunt maken? Ontdek het tijdens deze korte cursus op de locatie SKVR Rotterdam Centrum.

 

Een eigen stijl van presenteren
In de cursus worden je technieken aangereikt die je meer leren over communicatie en presenteren. “Wat wil je eigenlijk zeggen?" en "Hoe breng je dat over?".

 

Met methoden uit het theater leer je op een creatieve manier je communicatieve vaardigheden vergroten. Je wordt je bewust van hoe je overkomt, wat je uitstraalt en welke vooroordelen je weg kunt nemen bij de ander. Actief luisteren (verbale communicatie) en actief kijken (non-verbale communicatie) naar jezelf en naar de ander vormen de basis van acteurstrainingen. Deze acteurstrainingen worden als middel ingezet om te werken aan je eigen manier van overtuigen, focussen en presenteren. Uiteindelijk ontdek je je eigen stijl van presenteren!

 

 

over de docent

Erwin Boschmans heeft de Mime opleiding in Amsterdam gevolgd. Hij speelt o.a. in de voorstelling 'Ipad' van theatergezelschap Bonte hond. Daarnaast heeft hij een eigen theatergezelschap Stichting Soulshine Connection. In zijn lessen ligt de nadruk op het samen onderzoek doen.

Aanmelden
  • 1. persoonlijke gegevens

  • 2. hoe wil je je inschrijven?

  • 3. Heb je opmerkingen of vragen?

    Heb je vragen over een rcth module stuur dan een mail aan dominique@rcth.nl. Voor de SKVR cursussen kun je Bob van der Lugt mailen op bob@rcth.nl. Het rcth is in verband met de kerstvakantie gesloten van donderdag 22 december t/m dinsdag 3 januari 2017. Bevestigingen en facturen n.a.v. je inschrijving worden verstuurd vanaf woensdag 4 januari 2017.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.