Cabaret

Laat jij je inspireren door de dingen die gebeuren in je leven en vind je het leuk jouw ideeën daarover om te zetten in een verhaal en te delen met een publiek? Start dan met de cursus Cabaret op onze locatie Mathenesserdijk.

 

De cursus
In deze cursus wordt gewerkt met jouw eigen materiaal, jouw verhaal. De docent stimuleert je te schrijven over de dingen die in jouw leven gebeuren. Dit wordt omgezet in een theatrale presentatie  waarin jouw authenticiteit centraal staat en wordt versterkt. Je leert de 4e wand te doorbreken en contact te maken met een publiek. Je werkt naar een korte presentatie voor publiek.
Na deze cursus kun je je inschrijven voor een specialisatiecursus Theater, zoals Fysiek spel, Theatersport, De vloer op: Improviseren of Camera Acteren.

 

over de docent

Pim is een docent die zorgt voor aandacht voor het individu. Hij is ook werkzaam bij Jeugdtheater Hofplein en speelt in verschillende jeugdtheatervoorstellingen. Hij regisseert cabaratiers tijdens het Groninger Cabaret festival en heeft gewerkt met o.a. cabaratier Jasper van Kuik.

Aanmelden
  • 1. persoonlijke gegevens

  • 2. hoe wil je je inschrijven?

  • 3. Heb je opmerkingen of vragen?

    Heb je vragen over een rcth module stuur dan een mail aan dominique@rcth.nl. Voor de SKVR cursussen kun je Bob van der Lugt mailen op bob@rcth.nl. Het rcth is in verband met de kerstvakantie gesloten van donderdag 22 december t/m dinsdag 3 januari 2017. Bevestigingen en facturen n.a.v. je inschrijving worden verstuurd vanaf woensdag 4 januari 2017.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.