Basiscursus toneelspelen

Wil je beginnen met toneelspelen? Start dan met de basiscursus in studio 1 van het rotterdamscentrumvoortheater aan de Mathenesserdijk 293. In deze cursus leer je de basisprincipes van het acteren en ervaar je het spelplezier dat daarmee gepaard gaat!  Na deze cursus kun je doorstromen naar de vervolgcursus toneelspelen of een specialisatiecursus theater.

 

De cursus
In de cursus komen de basisprincipes van het acteren aan bod. Je werkt aan het herkennen en inzetten van jouw eigen spelimpulsen en die van een ander, aan samenspel en improvisatie, het uiten van emoties door het inzetten van stem en lijf, het ontwikkelen van een interessant conflict, de opbouw van een goede scene en spelplezier! Dit allemaal middels individuele en groepsopdrachten. De cursus wordt afgesloten met een open les voor familie en vrienden op de laatste lesavond.

 

Daarna
Na deze cursus kun je doorstromen naar de ‘Vervolgcursus toneelspelen’ of een specialisatiecursus Theater volgen zoals Theatersport, Cabaret, de vloer op: Improviseren, Spelen met Tekst of Camera Acteren.

 

over de docent

Wanda is een bevlogen docent, haar lessen worden gekenmerkt door een veel energie, afwisseling en spelplezier. Zij deed haar opleiding aan de Academie voor drama in Eindhoven en geeft les op diverse plekken in Rotterdam. Waaronder de Theater Havo, Codarts en Hogeschool Rotterdam.

 

De maandagavond is vol, er is nog wel plaats bij de woensdagavond versie van de basiscursus toneelspelen.

Aanmelden
  • 1. persoonlijke gegevens

  • 2. hoe wil je je inschrijven?

  • 3. Heb je opmerkingen of vragen?

    Heb je vragen over een rcth module stuur dan een mail aan dominique@rcth.nl. Voor de SKVR cursussen kun je Bob van der Lugt mailen op bob@rcth.nl. Het rcth is in verband met de kerstvakantie gesloten van donderdag 22 december t/m dinsdag 3 januari 2017. Bevestigingen en facturen n.a.v. je inschrijving worden verstuurd vanaf woensdag 4 januari 2017.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.