activiteiten

 

De theatertuin 

Kinderen vanuit basisonderwijs krijgen op vier momenten in het jaar de ruimte om in het cultuurhuis te spelen dansen en te musiceren. elke ronde wordt afgesloten met een presentatie, waarbij ouder en familie worden uitgenodigd.

 

mini Doyouthinkyoucansing 

Op de Idols wijze worden kinderen gestimuleerd om te zingen en hun zangkwaliteiten te verbeteren. In drie shows worden de kinderen door een deskundige jury beoordeeld. Deze activiteit vind drie keer per jaar plaats.

 

Doyouthinkyoucansing

Op de aloude Idols wijze worden jongeren en volwassenen gestimuleerd om te zingen en hun zangkwaliteiten te verbeteren. In drie shows worden de kinderen door een deskundige jury beoordeeld. Deze activiteit vind drie keer per jaar plaats.

 

De musical 

Kinderen en Jongeren werken vlak voor de zomervakantie aan hun favoriete nummers onder deskundige van het Cultuurhuis worden deze nummers tot een verhaal getransformeerd en in een logische mis an scene gezet, de gehel DYTYCS deelnemers sluiten hiermee traditioneel het seizoen af in Cultuurhuis Delfshaven.

 

Spangend naar de toekomst 

Docenten van Cultuurhuis Delfshaven werken met ouders van de peuters die op samenkomen op de Duo 2000 peuter academie in Spangen , zij fantaseren over hun kinderen en wat zij later gaan worden en zijn, dit wordt gepresenteerd aan alle ouders van de peuter academie.

 

Voorstellingen 

Rond de kerst komen veel basisschool klassen naar de familie voorstelling van Cultuurhuis Delfshaven,  maar ook het middelbaar onderwijs van Delfshaven bezoekt regelmatig de voorstellingen van het RCTH, aan dit voorstellingsbezoek zit een educatief traject rondom het thema.

 

Openlucht podium 

Cultuurhuis Delfshaven bemoeit zich met het openluchttheater in Delfshaven, rondom de programmering van dit podium probeert cultuurhuis zich altijd aan te sluiten.

 

Buurtbijeenkomsten en gemeente bijeenkomsten

Cultuurhuis zet altijd haar deuren open voor Bijeenkomsten georganiseerd door de buurt of het welzijn, ook neemt de gemeente Rotterdam vaak plaats om het gebied Delfshaven iets mede te delen.